Thermo Controlled (TC)Heatpipe

De meest nieuwe innovatie van ReSolar zit in de kern van de Heatpipe, we noemen het de Thermo Controlled Heatpipe. Zoals de naam al zegt zit hier een thermische temperatuursbeveiliging in geïntegreerd. In tegenstelling tot andere mechanische beveiligingen, zit onze beveiliging in de vloeistof die in de Heatpipe beweegt (stroomt).

Waar de temperatuur in de traditionele Heatpipe gerust oploopt naar 250°C stopt de vernieuwde Thermo Controlled Heatpipe bij 110°C. Zodra deze temperatuur bereikt wordt kookt de binnenkant van de Heatpipe droog, waardoor de werking stopt. In het kort geen beveiliging in mechanische onderdelen, maar thermisch in de kern van de Heatpipe.

Voordelen Thermo Controlled Heatpipe

1. Oververhittingsbeveiliging
Doordat er geen oververhitting plaats gaat vinden ontstaat er geen stagnatie in het systeem. Geen continu oplopende temperaturen brengt rust en ontspanning in de thuissituatie en op vakantie.

2. Meer vermogen plaatsen voor meer vermogen in de winter
De temperatuursbeveiliging maakt het mogelijk om meer vermogen te plaatsen op een boilervat. Normaal gesproken resulteert dit in oververhitting en stagnatie in het systeem. Dat is verleden tijd met de Thermo Controlled Heatpipe van ReSolar.

3. Andere hellingshoek 5° tot 90°
De vernieuwde Heatpipe kan onder een kleinere hoek van minimaal 5° (dus bijna horizontaal) en zal resulteren in een strakkere uitstraling op de woning of garage.

Download Brochure
Vind uw Dealer of Installateur